TEVİTÖL’de BİR BABAOĞLU ÖĞRENCİSİ DAHA

2016-2017 Mezunlarımız, almış oldukları yüksek puanlarla hayallerine bir bir kavuşuyor. Daha önce Robert Kolejine yerleşen il 1. si öğrencimizin ardından bu kez de öğrencimiz Verda Tekinbay, her yıl özel değerlendirme sınavı ile seçilen öğrencilere, Türk ve yabancı öğretmenlerin rehberliğinde eğitim veren Türk Eğitim Vakfı İnanç Türkeş Özel Lisesine yerleşti.

Annesi Şenay Tekinbay ve babası Esat Tekinbay ile mutluluğunu bizlerle paylaşan Verda:” Bu günlere gelmemde emeği geçen tüm öğretmenlerime, okuluma ve üzerimde emeği bulunan herkese teşekkür ederim. Aileme desteklerinden dolayı sonsuz teşekkürler. Arkadaşlarıma yeni okullarında başarılar dilerim. Kendime, aileme ve ülkeme faydalı bir birey olarak eğitimimi tamamlamak isterim.” dedi.

2011 Yılında okulumuzdan mezun olup TEVİTÖL’e yerleşen öğrencimiz Hazal Su Dinç, 2016 yılında bu okuldan mezun olup Amerika Birleşik Devletleri Claremont McKenna Üniversitesinde Nöroloji eğitimi almaktadır.

Verda Tekinbay ve tüm öğrencilerimize yeni okullarında başarılar dileriz.

 

TEVİTÖL (TÜRK EĞİTİM VAKFI İNANÇ TÜRKEŞ ÖZEL LİSESİ)

Ülkemizdeki üstün zekâ ve özel yetenekli çocuklara, ihtiyaç duydukları özel eğitimi lise düzeyindeki yaş grubuna, karma ve yatılı olarak veren tek kurumdur. 1993 yılında, Sezai Türkeş tarafından kurulmuştur. 2001 yılından bu yana, okul eğitim-öğretim etkinliklerini Türk Eğitim Vakfı bünyesinde sürdürmektedir.

            Okulda, üstün zekâ ve özel yetenekli çocukların farklı yetenek alanlarına göre tanılanması, okuldaki başarıları değerlendirilirken birden çok başarı ölçütünün kullanılması, sadece ortaya çıkan değil potansiyel yeteneğin de keşfedilmesi, motivasyonun sürekli ölçen ve geliştiren bir eğitim modeli uygulanmaktadır.

Tüm öğrenciler, yatılı, burslu ve kısmi burslu olarak eğitim – öğretim görmektedir. Her yıl özel değerlendirme sınavı ile seçilen öğrenciler, Türk ve yabancı öğretmenlerin rehberliğinde eğitim ve öğretimlerini sürdürmektedirler. Milli Eğitim Bakanlığı programının yanı sıra Uluslararası Bakalorya programı da uygulanmaktadır.

TEVİTÖL’de BİR BABAOĞLU ÖĞRENCİSİ DAHA
Son Güncelleme: 5 Ocak 2023
Hemen Ara