Özel Babaoğlu Eğitim Kurumları

Okul Kayıt Formu

* Dilediğiniz zaman, hiçbir gerekçe belirtmeksizin ticari elektronik iletileri almayı İYS (İleti Yönetim Sistemi) üzerinden her zaman reddedebilirsiniz. * Formu doldurmanız halinde Veli İletişim Merkezimiz tarafından en kısa sürede arama yoluyla sizinle iletişime geçilecek ve talep ettiğiniz kapsamda bilgi verilecektir.

ANAOKULUNDAN LİSEYE AYRICALIKLI EĞİTİMİN ADRESİ ÖZEL BABAOĞLU EĞİTİM KURUMLARI

Fark yaratan özgün içerikleriyle 2000 senesinden bu yana Karaman'da eğitime yön vererek sektöründe lider kurum olmayı başaran Babaoğlu Koleji, 22 yaşında. Her çocuğun en önemli hakkı, hiç kuşkusuz iyi bir eğitim almasıdır. Babaoğlu Koleji; yenilikçi ekolüyle kalıpların dışına çıkarak yetenekleri açığa çıkarırken, çok yönlü eğitim içeriğiyle öğrencilerin potansiyelini gerçekleştirmeyi hedefliyor. Öğrenciyi merkez alarak onlara kendini geliştirme, farklı bakış açıları kazandırma, ilgi ve yeteneklerini keşfetme olanağı sunan Babaoğlu Koleji, öğrencilerine okul öncesinden üniversiteye kadar hayatlarında başarıyı yakalayacakları donanımı sunuyor.

21. Yüzyıl Becerilerine Sahip Bireyler Yetiştiren Öncü Rehberlik Programı
LGS, YKS (TYT-AYT)’ye Hazırlık İçin Güçlü Akademik Program