İLKOKUL

Geleceğin nesilleri ilkokuldan itibaren yetişmeye başlıyor. Babaoğlu Koleji, bu gerçeğin bilinciyle öğrencilerini “geleceğin öğrenen profili” olarak yetiştirebilmek ve her birinin birer “dünya insanı” olması için eğitim öğretim faaliyetlerine birçok farklı içerikle destek veriyor. Kolejimizde ilkokul 1. sınıftan itibaren ezberci değil, öğrencinin akademik becerilerinin, analitik düşünme yeteneklerinin geliştirilmesine odaklı bir eğitim sistemi uygulanıyor.

Öğrencilerimizi geleceğe daha donanımlı hazırlamak için onların akademik sağlamlıkları kadar sosyal-duygusal sağlamlıkları için de çalışıyoruz.

Dünyada yaşanan hızlı değişim bilinmezlikleri de beraberinde getiriyor. Bilinmezliklerle baş edebilmek ise duygusal sağlamlık başka bir ifade ile sosyal ve duygusal becerilere sahip olmayı gerektiriyor. Özellikle küçük yaşlarda verilen sosyal-duygusal beceriler eğitimi onların gelecekte daha mutlu, sorunlarla baş edebilen, kendini tanıyan ve sorumluluklarını bilen birey­ler olmalarını sağlıyor. Öğrencilerimizi bu alanda destekleyebilmek için öğretim ekibimiz özel ve uygulamalı eğitimler almışlardır.

Öğretim amacımız geleceğe tam donanımlı bir nesil yetiştirmektir.