KIZLARIMIZ İL İKİNCİSİ

2017-2018 eğitim öğretim yılı okul sporları faaliyet programı kapsamında Atatürk Spor Kompleksi Kazım Karabekir Spor Salonu’nda düzenlenen okullar arası küçükler basketbol il birinciliği müsabakaları erkekler ve kızlar kategorilerinde 11 okuldan toplam 143 sporcunun birincilik mücadelesine sahne oldu. Beş gün boyunca devam eden müsabakalarda okulumuzu en iyi şekilde temsil edip tüm hünerlerini sergileyen küçük kız takımımız, gösterdikleri azim ve performansla basketbolda iz bıraktılar.  İl ikincisi oldular. Bu yıl okul olarak  katıldığımız dört turnuvayı da derece ile bitirdik. İki il şampiyonluğu, bir ikincilik ve bir üçüncülük ile tüm branşlara adımızı yazdırdık. Beden eğitimi zümresi öğretmenlerimize, öğrencilerimize, her maçımızda destek veren öğrenci velilerimize, ve öğrencilerimiz üzerinde emeği olan herkese teşekkür ederiz.

KIZLARIMIZ İL İKİNCİSİ
Son Güncelleme: 29 Kasım 2022