BABAOĞLU KOLEJİNDEN ANLAMLI ZİYARET

Babaoğlu Kolejinden Anlamlı Ziyaret

Özel Babaoğlu Fen Lisesi,Ortaokulu, İlkokulu ve Anasınıfı öğrencileri ,İngilizce zümresi tarafından düzenenlenen “Bayram Paylaşmaktır” adlı değerler eğitimi etkinliğinde, Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi gören  çocukları ziyaret ettiler. Bayram öncesi hem ailelere hem de çocuklara moral sağlamak amacıyla gerçeleşen bu ziyarette, okulun tüm kademelerinden  öğrencilerin oluşturduğu  kutlama ekibi , İngilizce ve Türkçe maniler söylediler,  bayram hediyelerini hastanede tedavi gören arkadaşlarıyla paylaşıp, güzel anlar geçirdiler. İngilizce zümresinin “Merhamet ve sevgi her çocuğa iyi gelir "sloganını benimseyen tüm öğrenciler, önce okuldaki arkadaşlarıyla, daha sonra Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki arkadaşlarıyla bayramlaştılar. Hastane önünde bekleyen hasta çocuklar, yaşlılar ve hasta yakınları da programı, ilgi ve sevgi dolu gözlerle izledi. Okul yönetimi, bu anlamlı etkinlik için emek veren öğrenci ve öğretmenlerine, ayrıca misafirperverliğinden dolayı hastane yönetimine ve Babaoğlu Kolejinin sağlık çalışanı velilerine teşekkür etti.Herkesin  bayramı, sağlıklı ,huzurlu geçirmesini temenni etti.

BABAOĞLU KOLEJİNDEN ANLAMLI ZİYARET
Son Güncelleme: 7 Nisan 2024