FEN LÄ°SESÄ°

Lisemiz, öğrencilerimize doÄŸru seçimler yapabilmeleri ve istedikleri yurt içi ve yurt dışı üniversitelere girmeleri için, güçlü akademik program, ders dışı etkinlikler ve deneyimli kadromuz ile adım adım destek veriyor.

Bugün sadece yüksek akademik beceri, bilgi ve çaÄŸdaÅŸ eÄŸitim baÅŸarılı bir hayat sürdürmek için artık yeterli deÄŸil; bireyin kendini iyi tanıması, hedeflerini net bir ÅŸekilde tespit edip, planlı ve programlı bir ÅŸekilde çok yönlü bir kiÅŸilikle, zengin seçenekler arasından ihtiyaç duyduÄŸu olanakları iyi seçip, amacına doÄŸru ilerlemesi gerekiyor.

Ã–zel BabaoÄŸlu Fen Lisesinde hedefimiz sadece üniversite deÄŸil, hayat baÅŸarısı. Bu nedenle lisemizde tüm öğrencilerimizi yetenekleri ve becerileri doÄŸrultusunda yönlendiriyoruz. Ãœniversite Danışmanlık ve Kariyer Planlama Merkezimizde dokuzuncu sınıftan baÅŸlayarak tüm lise öğrencilerimizle bireysel olarak yapılan çalışmalarla üniversite hazırlıklarına destek ve yön veriyoruz. Bu merkezde, yurt dışı ve yurt içi danışmanlarımız her bir öğrencinin ihtiyaç ve ilgi alanına göre, kendisine en uygun üniversiteye girmesi için çalışmalar yapıyor.

Lisemizde dört yıllık eÄŸitim boyunca fen grubu, matematik grubu ve seçmeli dersler sunuluyor. Mezunlarımız Ä°ngilizceyi ana dili gibi kullanabilen, güçlü bir akademik altyapı ile donatılmış, saÄŸlam karakterli bireyler olarak toplumdaki yerlerini alıyorlar.