ANAOKULU

Anaokulu çocuğun sosyalleşebileceği ilk toplumsal alandır. Bu alanı nasıl şekillendirmek gerektiği ise önemli bir detaydır. Korunaklı ama özgür bir alan, kendilerini ifade edebilecekleri zaman üretebilecekleri bir mekan sağlamak onların sınır tanımayan düşünce güçlerinden faydalanmak, onlara birey olduklarını ve seçimlerinin önemli olduğunu hissettirmek bu toplumsal alanda güven duymaları için önemlidir.

Babaoğlu Koleji olarak ilk temas ettiğimiz öğrencimizi sevgi ile karşılıyor sağlıklı güven ilişkisi kurabilmeleri için psikolog, öğretmen ve veli iş birliği ile oryantasyon çalışması yürütüyoruz.

Mutlu olan çocuk eğlenir, öğrenir, üretir cümlesinden yola çıkarak okula uyum sürecini güvenli bir şekilde atlatmayı hedefliyoruz.

Bireyi tanıma bütün çalışma alanlarının başlangıç noktasıdır diyerek, başlangıç noktasını belirlediğimiz rotamıza BİLİŞSEL BECERİ GELİŞTİRME PROGRAMI ile yön verirken öğrencilerimizin İLGİ VE YETENEK merkezleri ile kendilerini fark etmelerine olanak tanıyoruz.

Kendini fark eden ve hedeflerini kendi becerilerini geliştirmek üzerine kurgulayan öğrencimizi gelişimine katkı sağlamak hedeflerine ulaştırmak, motive etmek, özgüven oluşturmak için ÖZGÜN MÜFREDAT, YABANCI DİL  ile FASTRACKIDS Temalarını eş güdümlü uyguluyor, bilişsel ve sosyal gelişimlerini süreklilik arz eden analiz programıyla takip ediyoruz.